Välkommen att ta rygg på en investerare eller kanske en spelare. Den som vågar vinner.
Följ och lär dej Investeringklockan och bilda dej en uppfattning vad konjunkturen är.
kopiera gärna mina köp och sälj eller bygg upp en depå liknande min. Kom ihåg att det är ditt beslut.
Det gäller att ha fler rätt än fel.

tisdag 6 november 2012

G5 Entertainment och Seamless Distribution in i portföljen.

G5 Entertainment  köpte jag tillbaka på ca. 41 kr i fredags. En grym tillväxt i detta bolag. Rapport för 3:kvartalet den 15/11. Hoppas på en fortsatt god tillväxt.
Seamless har trillat tillbaka sen jag sålde dem för 28kr. Köpte in dem på 24 idag.
Hoppas på meddelande om nya kunder. Det ryktas om McDonalds som ny kund i sitt betalsystem. Cassandra oil går bra nu. Hoppas tekniken håller.
Ett annat spännande bolag är Rehact AB. Tecknade några units genom Aktieinvest. Risken är hög och ev. belöningen stor. Avgör själva.
Kommer att jobba som daytrader 1 dag/vecka efter nyår.

-->
REHACT AB genomför för närvarande en emission av bland annat konvertibla skuldebrev med en årsränta på 9,75%. Dessa konvertibla skuldebrev kommer att bli föremål för handel via Aktietorget. Konvertiblerna kan därmed placeras även på Investeringssparkonto och då åtnjuta lägre beskattning av den utdelade räntan.
-->
REHACT AB genomför under perioden 22 oktober - 16 november ett begränsat erbjudande om investering i form av maximalt 1 200 units bestående av rabatterade aktier och konvertibla skuldebrev (konvertibler) med en årsränta på 9,75%. Intresset är stort och teckningsanmälningar kommer in väsentligt snabbare än vid den övertecknade emission som genomfördes under hösten 2011.

REHACTs aktie av serie B handlas idag via Aktietorget. I det memorandum som publicerats av styrelsen i oktober framgår inte huruvida även konvertiblerna kommer att noteras på en officell marknadsplats. Det nya Investerinssparkontot ställer krav på att värdepapper som placeras där är marknadsnoterade. Då värdepapper med hög avkastning generellt beskattas lägre på ett Investeringssparkonto har bolaget därför inlett processen att även konvertiblerna skall noteras på en officiell marknadsplats.
Konvertiblerna har nu erhållet en ISIN-kod från Euroclear och godkännande att tas upp för handel på Aktietorget efter avslutad emission och registrering hos bolagsverket.

Detaljer för REHACT ABs konvertibel 2012/2016:
ISIN-kod: SE0004872414
Uppskattad tidpunkt för notering: Andra halvan av december 2012


REHACT AB (publ.) utvecklar och säljer ett prisbelönt klimatsystem, Rehact Energy System, som sänker behovet av extern energi för värme, kyla och ventilation i byggnader med upp till 85 procent. REHACT är ett av Sveriges mest internationellt prisade cleantech-företag med ett flertal utmärkelser i Norden, USA och Kuwait. Företaget utsågs 2008 av Världsnaturfonden WWF till ett av Sveriges mest lovande miljöteknikföretag och finns med på USA:s ambassadör Woods lista över intressanta svenska miljöteknikbolag. År 2011 utsågs REHACT till vinnare av Niklas Zennströms Green Mentorship Award. Bolagets aktie är listad på AktieTorget.

Kvar i portföljen nu.
Africa oil
Bilia
Cassandra oil.
Cellavision
G5 Entertainment
Lundin Petroleum
Northland Resourses
Rehact AB
Seamless
ShaMaran Petroleum
Vitec Software Group B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar